WERELDHAVEN DAGEN ROTTERDAM

Om het afval van de vele duizenden bezoekers gemakkelijk te verzamelen, heeft de organisatie van de wereldhavendagen voor de TyBin gekozen. Vele honderden TyBins zullen langs de 5 km lange kade worden geplaatst en zullen ‘open’ staan voor het afval. Het feit dat de TyBin makkelijk te plaatsen is, voorzien is van een logo – in dit geval natuurlijk die van de wereldhavendagen – en simpel is in gebruik, heeft de organisatie doen besluiten deze innovatie in te zetten.

Tijdens de Wereldhavendagen worden alle facetten van de haven aan de bezoeker getoond. Haven en stad zijn in Rotterdam nauw met elkaar verbonden. Bezoekers worden op een
informatieve en ludieke manier geïnformeerd over wat er in de haven gebeurt en er vindt
velerlei havenspektakel op het water plaats.

De haven(gerelateerde)- bedrijven op de kades presenteren zich met zo veel mogelijk bijzonder
havenmaterieel, grote kranen, innovatieve projecten en schepen die van binnen bezocht kunnen
worden. Ook wordt er een goed beeld gegeven van de carrièremogelijkheden in de haven op
een arbeidsmarktcommunicatie plein en zijn er tal van kinderactiviteiten.

Meer informatie over de wereldhavendagen en voor een goede impressie van TyBIN in Rotterdam, klik hier!

 

CULTUUR LOKAAL ZOETERMEER

Onlangs was het Stadscentrum van Zoetermeer weer de locatie waar cultuur, zang, muziek en dans samenkomen. Onder de paraplu van Cultuur Lokaal hebben Stichting De StadsAmateurs, Centrum voor Kunst en Cultuur, het Stadstheater, VIP Zoetermeer en Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer de handen ineen geslagen om voor jong en oud een uitgebreid festivalprogramma op te zetten.

Het festival wordt om 11.45 uur feestelijk geopend op het podium op het Cadenzaterrein door wethouder Edo Haan en vertegenwoordigers van de organiserende partijen, waarna het programma van start gaat. 

En natuurlijk was TyBin ook van de partij en kon het afval van de bezoekers eenvoudig worden verzameld in TyBins. Het werd een mooie en zwerfvuil-vrije dag.

Meer informatie: www.cultuurlokaalzoetermeer.nl